PETER BOM – Nyheder

PopToner på børneafdelingen

Jeg er i den heldige situation, at jeg er korleder for et kor som både får gode idéer OG lykkes med at føre dem ud i livet. I dette tilfælde et større projekt hvor ReChoired og undertegnede skal synge foreløbigt 8 koncerter i 2022 – primært for indlagte børn og unge på 3 af Regionens hospitaler.

Gennem fondsmidler har vi fået skræddersyet 12 spritnye kor-arrangementer til formålet af nogle af landets ypperste arrangører: Morten Kjær, Lone Selmer, Malene Rigtrup og Tine Ohrt. Jeg har også bidraget med 3 af satserne.

For at ramme målgruppen så rent som muligt, har vi samlet et repertoire med populære sange af en række danske og udenlandske kunstnere, deriblandt Lukas Graham, Alberte, Christopher og Mads Langer. 

Vi har arbejdet med satserne siden marts 2019. Projektet skulle have været afviklet i 2020, men måtte udsættes pga. Corona. Vi ser derfor meget frem til at præsentere alle satserne i 2022 og er naturligvis spændte på hvordan vores unge publikum vil tage imod de nye fortolkninger.

Glæde i en mørk tid

Hospitalerne i hovedstadsområdet er også begyndt at glæde sig til det underholdende og livgivende afbræk fra en hverdag med sygdom, som præger de børn og unge, som er indlagt. ”Det er intet mindre end fantastisk! Vi ved at sang og musik gør en stor forskel for de børn og unge, som kommer hos os, så en række gratis koncerter både på fællesarealerne og til de virkelig syge børn på de små stuer er simpelthen skønt!” udtaler ledende oversygeplejerske Mette Juhl Foghmar fra Hvidovre Hospital.

CD indspilning

Det har hele tiden været planen at projektet også skulle indspilles og udgives. Derfor har vi påbegyndt en studieindspilning af 8 af de 12 satser. Vi indspiller hos Louise Nipper i Soundscape Studio og glæder os sindssygt meget til at kunne release ‘Poptoner’ i 2022.

 

http://peterbom.dk/portfolio/cv/

CV

http://peterbom.dk/portfolio/cd/

CD

http://peterbom.dk/portfolio/jeg-tilbyder/

Jeg tilbyder

http://peterbom.dk/portfolio/skattekisten/

Skattekisten

http://peterbom.dk/portfolio/pressebilleder/

Pressebilleder

http://peterbom.dk/portfolio/nyheder/

Nyheder